top logo

Made In 70 është një tjetër radio nga popullarizuar bërë në temë radio transmetues në bazë të Francës. Në Francë ka shumë lloje të radio stacioneve në dispozicion dhe Made in 70 në një francez muzikor popullor orientuar radio stacioni i cili është i njohur vetëm për qasjen e tyre ndaj muzikës së 70.
Made In 70 Adresa zyrtare e internetit është www.madeinradio.fr/Radio-Madein70

Made In 70
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Made In 70 ]