Kayimit FM is a online music radio station. Kayimit FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Kayimit FM has something for all discerning music lovers.
Kayimit FM website address is www.kayimitfm.fr

Kayimit FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Kayimit FM ]