Kaolinë FM

Info koment Stacione raport

Kaolinë FM radio që mbushet me nivel të lartë të programeve kryesore të radios klasës për dëgjuesit e tyre të llojeve të ndryshme. Radio kaolinë FM është transmetuar nga ku radio emërua pas dhe kryesisht dëgjuesit e tyre u përqëndruan janë ato nga ky qytet me shumë muzikë nga këngëtarët lokale.
Kaolinë FM adresa faqen zyrtare është www.kaolin-fm.com

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations