Jordanne FM

Info koment Stacione raport

Jordanne FM mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Francë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Francës dhe nga e gjithë bota Jordanne FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Jordanne FM adresa faqen zyrtare është jordannefm.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations