Jazz Radio Vetëm Gratë

Info koment Stacione raport

Jazz Radio Vetëm Gratë luan programe të llojeve të ndryshme dhe të gjitha programet e tyre janë në shënjestër për gratë. Lloje të ndryshme të programeve informative dhe muzikore të dizajnuara vetëm për gratë dhe të bazuar në preferencat dhe preferencat e tyre. Një haraç i tij i madh për gratë si Jazz Radio Vetëm Gratë është luajtur edhe vetëm për gratë.
Jazz Radio Vetëm Femrat adresa faqen zyrtare është www.jazzradio.fr

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations