top logo

Gjeneratat R&B ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e R&B Muzikë. Stacioni i luan të gjitha R&B muzikë doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Gjeneratat R&B adresa zyrtare e internetit është generations.fr

Gjeneratat R&B
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Gjeneratat R&B ]