France Bleu La Rochelle is a hit live online broadcasting music channel based on La Rochelle, France. France Bleu La Rochelle plays different range of music genres like French Talk, Muzikë Frëngjisht, Community News, Lajme Vendore. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
Contact Info:
5 Avenue Michel Crepeau
17000 La Rochelle
05 46 35 17 17
France Bleu La Rochelle website address is www.francebleu.fr

France Bleu La Rochelle
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : France Bleu La Rochelle ]