top logo

FAT Addict vetë janë të droguar e Metal muzikës rock dhe ata janë gjithashtu të transmetimit për të varurit e muzikës rok metalike. Të gjitha dëgjuesit çmendur që janë të ftohtë e muzikës rock Metal kjo është radio e juaj për rok fundit udhëtimin tuaj muzikë. FAT Addict njëqind për qind është një radio bazuar muzikë metalike shkëmb në internet.
FAT Addict adresa faqen zyrtare është www.fat-addict.doomby.com

FAT Addict
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : FAT Addict ]