Dream ndajnë FM radio që është për Tamil centrike komunitetit. Ky radio është vënë në shënjestër për transmetime radiotelevizive dhe muzikore për dëgjuesit që e do muzikën Tamil. Bëhu me këtë radio të jetë me të mirë të botës muzikore. Me këtë radio të bazuara në komunitet dëgjuesit Tamil mund të jetë i lidhur me muzikën Tamil.
Dream Share Fm adresa faqen zyrtare është www.dsrfm.com

Dream Shpërnda FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Dream Shpërnda FM ]