top logo

Direct FM 92.8 plays some of truly class leading regional online radio programs for their listeners. Direkt 92.8 FM është vendi për të pasur fun dhe të qenit nostalgjik me tregon popullore rajonale muzikore të Francës. Muzikë rajonal është shumë popullor në zonën e drejtpërdrejtë 92.8 FM është transmetimi.
Direct FM 92.8 Adresa zyrtare e internetit është www.directfm.fr

Direct FM 92.8
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Direct FM 92.8 ]