Kanibal Caniche

Info koment Stacione raport

Kanibal Caniche është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Transmeton kanibal Caniche në zonën më të madhe Francë dhe përtej.

Kanibal Caniche adresa faqen zyrtare është www.cannibalcaniche.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations