top logo

Canal BREIZH broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Canal BREIZH broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Contact Info:
138, rue du Legue, 22000 Saint-Brieuc, France
Call +33 6 95 50 87 41
Canal BREIZH website address is www.canalbreizh.bzh

Canal BREIZH
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Canal BREIZH ]