Blackbox FM

Info koment Stacione raport

Blackbox FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Blackbox FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Blackbox FM adresa faqen zyrtare është blackboxfm.free.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations