top logo

Oldies bazuar Big Kaktus Klasik rock Francës të rock radio stacion muzikor. Ata janë të vendosur në shtimin Oldies Popular Muzikë rok në mbledhjen e tyre tashmë të madhe muzikore e vjetër muzikës klasike rok. Big Kaktus Classic Rock është radio për bilancin e duhur të muzikës së mirë të vjetër dhe të radio sende të tjera. Radio është i njohur për të preferuarat e dje dhe sot.
Big Kaktus Klasik Rock adresa faqen zyrtare është www.bccrock.fr

Big Kaktus Classic Rock
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Big Kaktus Classic Rock ]