top logo

Që nga krijimi i tij në 1987, alternuara FM pavarur radio lokale associative hapi degën e saj në “shoqëria civile” për të gjithë ata që dëshironin për të shprehur, mbrojnë dhe promovojnë idetë. Sot, si në shumë pjata të tjera, Vullnetarët janë të mbyllur në programet muzikore, alternuara FM vazhdon të ofrojë programe për çështjet sociale dhe të drejtuar nga vullnetarë.
Duke përjetësuar idenë e shoqatës punonjës vullnetarë, alternuara FM ka veçuar. Kjo larmi e lejon atë për të prodhuar dhe zhvilluar programe cilësore për të gjitha grupmoshat.
Pluralist, radio humaniste dhe shumë gjuhë, ajo lufton kundër të gjitha formave të përjashtimit, intolerancës dhe racizmi. Antenë e saj është e hapur për një kohë të gjatë për të bashkësive të ndryshme (ALVA, Shoqata Portugalisht Nabad Nantes, Shoqata Xhibuti, Përsëri (tregojnë për kulturën e Jugut amerikan …).
Transmetuar nga hartimin e nismave të marra nga shoqatat e ndryshme dhe aktivist, duke theksuar krijimet artistike dhe kulturore (kompanitë teatrore dhe vallet lokale, letërsi etj).

Alternantes FM adresa faqen zyrtare është www.alternantesfm.net

Alternantes FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Alternantes FM ]