Agora Cote dAzur luan vetëm komunitetin më të mirë dhe lokale programs.Communities muzikë orientuar të zonës nga ku Agora Cote dAzur është transmetimi janë shumë të fortë dhe janë shumë të lidhura kjo është arsyeja pse Agora Cote dAzur mundohet të mirën e tyre për të marrë ide për interesin e komuniteteve të tyre dhe të organizojmë programe në përputhje me rrethanat.
Agora Cote dAzur adresa faqen zyrtare është www.agoracotedazur.fr

Agora bodog
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Agora bodog ]