Guaskë FM

Info koment Stacione raport

Guaskë FM transmeton 24/7, që luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. Më e mirë wellknown DJ nga nga Franca luan energjike këngë dj. Me ka internetit cilësi dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë playlist mirë e organizuar dhe dj këngë nga kudo të botës, në çdo vend me guaskë FM. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me guaskë FM. Guaskë FM adresa website zyrtar është abalone.playtheradio.com

Vend: France

Zhanret: /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations