80 and Disco Webradio

Info koment Stacione raport

80 and Disco Webradio plays their collection great songs from the 80’s and 90’s and while choosing music they are actually leaned toward the disco and funk genre of music. Me mbledhjen e të madh të muzikës në paketën e saj të plotë të radios e cila përshkruan për sasinë e tij absolut i përkushtimit në sjelljen më të mirë të 80-së dhe 90 për këngë.
80 and Disco Webradio official website address is www.8090webradio.wix.com

Vend: France

Zhanret: / /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations