4U Motown Radio

Info koment Stacione raport

4U Motown Radio është një stacion radio digjitale e cila është në dispozicion online nëpërmjet celular ose në radio digjitale, Radio luan klasik më të mirë të reja, jazz dhe muzikë kulturore franceze. 4U Motown Radio luan ngarkesa e muzikës me qindra këngë të reja të përditshme, playlist e tyre janë kaq të gjerë ka shumë muzikë të bukur çdo herë për të zgjedhur nga.
4U Motown Radio adresa e internetit zyrtare është www.4urock.com

Vend: France

Zhanret: / / /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations