4U 80s FM

Info koment Stacione raport

4U 80s FM nuk është vetëm për të dashuruar klasike serioze muzikë, por edhe për ata që kanë nevojë për dëgjuesit muzikë klasike si një shok të këndshme për përfundimin e tyre të punës dhe të pushimit. Në programet e 4U 80s FM përfshin regjistrimet më të mira vendore dhe ndërkombëtare nga arkivat të gjerë të muzikës më të mirë të vjetër.
4U 80s FM adresa faqen zyrtare është www.radionomy.com

Vend: France

Zhanret: /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations