top logo

45 Tours FM është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimit bazohet në Francë. 45 Tours FM varg të ndryshme dhe llojet e zhanreve muzikore si pop, muzikë kulturore, 60'S, 70'S. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
45 Tours FM adresa faqen zyrtare është www.goth-n-metal.com

45 Tours FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ France : 45 Tours FM ]