top logo

2 Radiot është radio e përkryer për atë që dëgjuesit e tyre erdhi në radio e tyre përsëri dhe përsëri. 2 Radio ka qenë në industrinë e transmetimit të radios për një kohë të gjatë dhe tani është një nga transmetuesit me përvojë radio në Francë. Për ata që do të marrë në kontakt me kulturën franceze kjo është radio e përkryer për ta.
2 Radiot adresa zyrtare e internetit është www.radionomy.com

2 Radiot
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : 2 Radiot ]