top logo

Nga mëngjesi deri në fund të natës 1 Splash Lounge është jetojnë non stop zbavitëse dëgjuesit e tyre me muzikë të lartë vallëzuese dhe pasion muzikore. Dëgjuesit fillon ditën e tyre me 1 Splash Lounge dhe programet e saj të njohura dhe të freskët në mëngjes që i bën ata të inkurajoj për të ardhshëm e ditës. Kjo është një stacion radio shumë të këndshëm.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.splashradio.eu

E-Mail: splashradio.eu@gmail.com

Gjuhe: English

1 Splash Lounge
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ France : 1 Splash Lounge ]