1 Splash klasike

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve 1 Splash transmetimet klasike çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të mundshme të angazhohen 1 Splash klasike e ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.splashradio.eu

E-Mail: splashradio.eu@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations