Një 1 ONE JAZZ

Info koment Stacione raport

A1 Një Jazz paraqet më të mirë të muzikës xhaz ose asgjë. Radioja është shumë tërheqës me zgjedhjen e tyre e muzikës dhe këtu në dëgjuesve A1 One Jazz mund të plotësojnë disa programe muzikore të vërtetë e mahnitshme në bazë të muzikës xhaz të llojeve të ndryshme dhe zhanret e përvojën e fundit muzikore.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: xhaz

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations