Një 1 ONE barok

Info koment Stacione raport

A1 barok luan non-stop muzikë baroke për dëgjuesit e tyre. Radio ka një listë të plotë dhe të lidhur këngë të këtij programi të bazuar në zhanrin e muzikës. A1 Një barok ka transmetuar me sukses programet e tyre të bukura jo-stop e radios për më shumë argëtim.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: barok-muzikës

Vend: France

Zhanret: / / / /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations