Viva Classica

Info koment Stacione raport

Viva Classica broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Viva Classica broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Viva Classica official website address is www.vivaclassica.fi

Vend: Finland

Zhanret:

loading...

Popular Stations