Radio Pori is a online music radio station. Radio Pori broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Pori has something for all discerning music lovers.

Radio Pori official website address is www.radiopori.fi

Radio Pori
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Finland : Radio Pori ]