Radio Naya Jiwan

Info koment Stacione raport

format Naya Jiwan s është një format muzikë me disa programe mësimore dhe të shkurtër, synimeve të dhënësit ata të cilët janë duke i kërkuar shumë pyetje në lidhje me jetën dhe Perëndinë.

Radio Naya Jiwan adresa website zyrtar është www.nayajiwan.radio12345.com

Vend: Fiji

Zhanret:

loading...

Popular Stations