top logo
Radio Fixhi Dy është me të vërtetë një stacion transmetimi radio brenda Suva, Fiji, sigurimin Hindustani fjalët Komuniteti Lajme, Informacioni dhe një bibliotekë të konsiderueshme muzikë Hindustani për argëtim si një shërbim publik të transmetimit nga Broadcasting Corporation Fixhi.
Radio Fixhi Dy adresa faqen zyrtare është rf2.fbc.com.fj
Radio Fixhi Dy
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Fiji : Radio Fixhi Dy ]