Radio Fiji One

Info koment Stacione raport

Radio Fiji Njëra është një radio dedikuar për transmetimin e shërbimeve të lajmeve me bazë. Radioja ka marrë ekip të talentuar të gazetarëve të trajnuar posaçërisht i cili mbledh lajme nga i gjithë vendi dhe gjithashtu Radio Fixhi Një mbledh lajme nga popullore mesme lajmeve ndërkombëtare për të siguruar në kohë përditësimit të lajmeve në Fixhi dhe bota.
Radio Fiji ONE adresa zyrtare e internetit është www.rf1.fbc.com.fj

Vend: Fiji

Zhanret: /

loading...

Popular Stations