Exeter Voice është radio internet lokale me shumë muzikë lokale dhe programe të tjera të ngjashme. Ky radio është zëri i qytetit dhe ato janë të lidhura me popullin dhe dëgjuesit e zonës që ata janë të transmetimit nga. Gjë që e bën atë më të lehtë për ta për të rregulluar programet dëgjuesit e tyre lokale do të donin.
Exeter Voice adresa faqen zyrtare është www.exetervoice.com

Exeter Voice
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Exeter Voice ]