top logo

EuroTruckRadio is a online music radio station. EuroTruckRadio broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje e madhe e Top 40 / Pop, Soul dhe R&B, 80'S, 90'S, Indie music. EuroTruckRadio has something for all discerning music lovers.

EuroTruckRadio official website address is eurotruckradio.com

EuroTruckRadio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : EuroTruckRadio ]