Kaliti Press

Info koment Stacione raport

Kaliti Press është një komunitet dhe lajmet lokale u përqëndrua në internet radio stacioni. Radio loves duke dhënë komunitetin e tyre të dëshiruar me llojin e programeve që lidhen komunitare që pret nga një radio si Kaliti Press. Radio është gjithashtu i njohur në masë të madhe për paraqitjen e tyre të llojeve të ndryshme të lajmeve lokale.

Kaliti Press adresa website zyrtar është www.kalitipress.com

Vend: Etiopi

Zhanret:

loading...

Popular Stations