top logo

Fana Broadcasting Corporate është një nga kompania më e madhe dhe e parë komercial privat Mediale në Etiopi. ajo ka 11 stacione rajonale FM. Nëpërmjet MW saj, SW dhe FM mbulon pothuajse të gjitha pjesët e vendit dhe është në rritje të shpejtë.

FBC Fana Broadcasting Corporate adresa website zyrtar është www.fanabc.com

FBC Shoot Broadcasting Corporate
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Etiopi : FBC Shoot Broadcasting Corporate ]