Ndjenjë Fm Radio

Info koment Stacione raport

Ndjenjë Fm Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Best ekstazë në web playng godet non stop. Ndjenjë Fm Radio adresa e internetit zyrtare është www.vibes-fm.com

Vend: English

Zhanret:

loading...

Popular Stations