top logo
With TDI Radio Starogradski be prepared to hear only the hits. Futja e teke të fundit, por përveç që ata të kujtojnë këngë që ishin në 2000 hitet aktuale. At TDI Radio Starogradski, ata paraqesin ngjarjet më aktuale. Në këtë radio ju mund të merrni bileta për partinë popullore. Nuk janë gazetarët të cilët qëndrojnë nga detajet më interesante dhe ngjarjet në Serbi. TDI Radio Starogradski official website address is tdiradio.com E themeluar në shtator 28, 2005.
TDI Starogradski
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ English : TDI Starogradski ]