top logo
Me TDI Radio dashuri të jenë të përgatitur për të dëgjuar vetëm hitet. Futja e teke të fundit, por përveç që ata të kujtojnë këngë që ishin në 2000 hitet aktuale. Në TDI Radio dashuri, ata paraqesin ngjarjet më aktuale. Në këtë radio ju mund të merrni bileta për partinë popullore. Nuk janë gazetarët të cilët qëndrojnë nga detajet më interesante dhe ngjarjet në Serbi. TDI Radio dashuri adresa zyrtare e internetit është tdiradio.com E themeluar në shtator 28, 2005.
TDI Radio Dashuria
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ English : TDI Radio Dashuria ]