TDI Radio Beograd

Info Comment Report
With TDI Radio Beograd be prepared to hear only the hits. Futja e teke të fundit, por përveç që ata të kujtojnë këngë që ishin në 2000 hitet aktuale. At TDI Radio Beograd, ata paraqesin ngjarjet më aktuale. Në këtë radio ju mund të merrni bileta për partinë popullore. Nuk janë gazetarët të cilët qëndrojnë nga detajet më interesante dhe ngjarjet në Serbi. TDI Radio Beograd official website address is tdiradio.com E themeluar në shtator 28, 2005.

Vend: English

Zhanret:

Popular Stations