top logo
Royal Plus radio broadcasted 24 orë në ditë. They are one of the popular radio station of nation. Royal Plus always plays hit songs from different genres like pop, shkëmb, shpirt, r dhe b, hip hop, etj klasik. Along with the musical shows they also arranges talk shows, kids programs, më tregon kërkesës etj. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15-25 years old.Royal Plus official address is royal_plus
Royal Plus
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ English : Royal Plus ]