top logo

Radio Biafra është një radio / transmetuesi internet Komuniteti indigjene rreptësisht të përkushtuar për mbrojtjen papërzier e të drejtave të popullit indigjen e Biafra dhe restaurimin përfundimtar të Biafra duke theksuar çështjet që ndikojnë në jetën e njerëzve Biafran në Nigeri.

Radio Biafra adresa faqen zyrtare është www.radiobiafra.co

Radio Biafra
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ English : Radio Biafra ]