top logo
Misioni i NASA Audio është qendër e përkryer për grumbullimin e njohurive në hapësirë, kërkimin dhe zhvillimin situata e NASA-s, Inovacionet e fundit, misionet e ardhshme, Statusi i pranishëm etj. Nëpërmjet Misionit NASA Audio, dëgjuesit dhe ato të interesuara do të jetë në gjendje për të marrë lidhur me të dhe bashkangjitur me informacionet e fundit në lidhje me whats ndodh dhe çfarë mund të ndodhë me NASA. Misioni i NASA Audio faqen zyrtare adresa është nasa.gov
Misioni i NASA Audio (Radio)
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ English : Misioni i NASA Audio (Radio) ]