My Pinoy Radio

Info koment Stacione raport

Pinoy Radio im është një premierë Philipino stacion radio e cila është në shërbim të komunitetit Filipinase në Amerikën e Veriut dhe vendet fqinje të saj në mbarë botën. Kjo është një burim i lajmeve dhe informacionit në lidhje me atë që po ndodh në Filipine dhe e gjithë bota. Objektivi kryesor i im Pinoy Radio është që të promovojë dhe të ndajnë kulturën Filipinase duke luajtur origjinal Philippine Muzikë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Pinoy Radio Adresa ime e internetit është zyrtare mypinoyradio.com E themeluar në vitin 15, Mars 2010.

Vend: English

Zhanret: /

loading...

Popular Stations