Magic FM

Info koment Stacione raport

Magic FM Rumania është një nga më të famshme stacioni më online radio në Rumani. Magic FM transmeton drejtpërdrejt 24 orë magjike përzierje e muzikës. Me një gamë të gjerë të zhanret FM magji është me të vërtetë i vendosur të gjitha për të argëtojë dëgjuesit e tyre me tonin magjike të muzikës. Magic FM luan këngë nga shkëmbi në klasike, Jazz në Hip Hop dhe më shumë për të dhënë dëgjuesit e tyre lloje të zgjedhjes muzikës. Magic FM adresa website zyrtar është magicfm.ro

Vend: English

Zhanret: /

loading...

Popular Stations