top logo

Kiss FM UK vision is music radio entertainment together with qualitative criteria, raportimi dhe informacioni jo vetëm për tema muzikore dhe ngjarjet e qytetit. The KISS FM UK is a music radio stations that also entertains and informs the public about the events of the city.
Kiss FM adresa faqen zyrtare është www.kissfmuk.com

Kiss FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ English : Kiss FM ]