top logo

Kam frikë 2 Disco si me emrin e tyre luan muzikë nga Funk në disko nxehta të. Kështu, në qoftë se ju jeni deri në një radio për këtë lloj të muzikës se padyshim kjo është radio për ju. Të jetë në krye të tabelës me përvojë muzikore dhe pasion vënë së bashku nga Funk 2 Disko. Një vend të saj për argëtim të pastër.
Kam frikë 2 Disco adresa website zyrtar është www.funk2disco.playtheradio.com

Kam frikë 2 Disko
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ English : Kam frikë 2 Disko ]