Unë 99 Radio

Info koment Stacione raport
Unë 99 Radio provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.
Unë 99 Radio adresa e internetit zyrtare është i99radio.com

Vend: English

loading...

Popular Stations