80s përziera

Info koment Stacione raport

80s Hits nga 1980 përmes 1989 shfaqur 12 Inch dhe Extended mikset nga artistët që sundonte Listat në dekadën e tepërt – komerciale pa pagesë!

80s përziera adresa zyrtare e internetit është 80smixed.com

Vend: English

Zhanret:

loading...

Popular Stations