RADIO

Info koment Stacione raport

EL RADIO provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

EL RADIO official website address is www.masrawy.com

Vend: Egypt

loading...

Popular Stations