top logo
Zona Mega është një nga gjalla stacionet e famshme në internet radio transmetimit nga Guayaquil, Ecuador. Ajo ofron argëtim dhe flisni tregon, sportive dhe lajmet më të reja rreth kohës 24 orë live online. Kjo është një nga stacionet më të popullarizuara të radios në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Përveç programeve të tij muzikore ky stacion radio të organizojmë edhe shumë programe të tjera herë pas here.
Zona adresa Mega zyrtare e internetit është www.zonamega.com
Zona Mega
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Zona Mega ]